webwinkel

AANBIEDING!! zo lang we in lockdown zijn nu de workshop no 13 Omarmen, no 1, 2, voor 5,00 euro per stuk of no 1, 2 en 13 samen voor 10,00 euro! De overige kosten 10,00 euro per stuk. Geef je 06- nummer voor het doorsturen van de filmpjes en je e-mailadres door ( d.kiers@kpnplanet.nl ) en ik stuur je een Tikkie.

NB: Natuurlijk kun i.p.v. in een boek evengoed op losse vellen papier of op doek werken als je dat prettiger vindt.

ART STORYBOOK  Workshops   kopen                                     

WORKSHOP No 13 OMARMEN a la Kawoosh.

Je hebt belangstelling om in een Art Storybook te gaan werken. De kunst van je dagelijks leven te maken en je zelf toe te staan te spelen met kleuren, vormen en materialen.

Als je een pagina thuis wilt maken dan stuur ik je de filmpjes en de stap voor stap beschrijving toe voor 10,50 euro. Betaal je van te voren dan kosten 5 workshops 50,- euro. Je kunt met een Tikkie betalen.

De onderstaande titels zijn te verkrijgen.

1. Coronavirus. De virussen vorm geven op een speelse en grappige manier. Oliekrijt, ecoline en een rietje. Droedelen met een fineliner. Hoe wil jij je deze bijzondere fase in je leven herinneren?

coronavirus

2 . Alles op zijn kop( je) De hele wereld staat op zijn kop. Mixed media met onderliggend thema thee/ theetante. Tuttig theekopje tekenen.Hoe is jouw ultieme moment voor jezelf?

op z’n kop(je)

3. Pluutjes en Solletjes

Help!!! Wat kan er wel niet allemaal op mijn dak vallen?!! Ter bescherming het scherm er maar bij opsteken. Collage met mooie papiertjes, acrylverf, en eventueel spelden en scherven.

pluutjes en solletjes

4. Verwend nest Á la Francis Kylian: Een vogelvrouw met oliepastel en ecoline met tig vogeltjes op haar arm of in haar haar. Met patronen. Heb jij ook wel eens een sprookjeswens?

verwend nest

5. Luchtig Jurkje Á la Ellen Kroeze: opruimen en al je zorgen te luchten hangen. Leren wolken schilderen met acryl. De jurkjes zijn uit lapjes stof geknipt. Met patronen. Wat verdient een frisse blik van jou?

luchtig jurkje

6. Bloemenbruid

Romantiek: met een jurk van keukenrol en toiletpapier gekleurd met pastelkrijt komt ze er mooi op te staan. Een herfstbruid of winterbruid maken is ook een toffe variatie. Waar zou jij van kunnen dromen.

bloemen bruid

7. If i had a hammer:

Bloemen afdrukken door te hameren tussen twee vellen papier, een bloemenweide maken met o.a. aquarel. Wil je verdwalen in natuurschoon?

if i had a hammer

8. Buiten de lijntjes

Je vroegere basisschooltijd en herinneringen speels in kaart gebracht met gesso, balpen en stempels en een oude schoolfoto van jezelf. Waar denk jij als eerste aan als je je schooltijd voor ogen houdt?

buiten de lijntjes

9. Vreemde Vogels. Spuiten of spatten met willekeurig uitgescheurde stukken krant. Het onverwachtste en het bijzondere zien. Werken met paintmarkers. Wie vind jij bijzonder?

vreemde vogels

10.  Luilakken. Frottage techniek á la Max Ernst. Maak je droomdekbed. Waskrijt en aquarelverf. Hoe lig jij graag te luilakken?

luilakken

11. Gebakken peren. Met acrylverf een prachtige kleurenmix toveren op papier en hieruit peren knippen. Versieren met paintmarkers.  Compositie maken, vlak verdelen. Met patronen. Met welke gebakken peren wil jij niet blijven zitten?

gebakken peren

12.  Aan banden én lintjes. Collage en compositie maken met o.a. tijdschriftfoto’s, bandjes, lintjes en kantjes én een oud sieraad en spiegelglas. Wat springt jou in het oog?

banden en kintjes

13.  Omarmen. Á la Kawoosh: 2 Gezichten schilderen op eenvoudige Picassoachtige wijze. Deze vormen een oase in een patchwork van patronen. Divers materiaal aquarel en collage. Met patronen. Wie wil jij virtueel omhelsen?

omarmen

14.  Bosblues of herfstdans. Gedroogd blad, krijt, eventueel gaten in je ondergrond en naaien in papier met een achtergrond van aquarel in blokken. Welke sfeer kies jij, blij of droef?

bosblues of herfstdans

15.  Beren binnen/buiten. Beer met acrylverf, een techniek waarbij je een mooie vachtstructuur    krijgt en veel aan het toeval wordt overgelaten. Werken met een verrassing dus 😉 Er zijn allerlei soorten beren, van knuffelberen tot beren op je weg. Welke beer wil jij omarmen?

beren binnen buiten

16. (B)engelen. Bladskeletten leren maken door het blad te bewerken en deze te schilderen en te verwerken in (b)engeltjes. Lekker over de top met veel glitters en glimmers of juist sereen en ingetogen. Welke Beschermd jou het meest?

bengelen

17. Winternostalgie. Een nostalgische pagina! Even wegdromen naar de mooie, witte winters met gezelligheid en sneeuw. Het wordt een soort landschap waar van alles in kan gebeuren. Het mogen wonderlijke voorstellingen worden. Techniek Collage, potlood en krijt. Waar valt jouw oog op als je romantische vintage plaatjes zoekt?

winter nostalgie

18. A new world. Geïnspireerd op de Atlas van de belevingswereld. Met een knipoog naar Bauhaus, Pollock en andere moderne kunst. Je kunt al je wensen hier in kwijt. Lekker spontaan achter je kwast aan en stippelen Laagjes maken met acrylverf . Imagine! Wat wens jij jezelf en anderen toe?

nieuwe wereld scheppen

19. Kus. Op afstand kussen? Hoe kunnen we dat verbeelden? Met collage van mooie papiertjes en (olie)pastelkrijt. Met patronen. Hoe zoen as possible?

kus

20. Op de koffie. Gezellig bij elkaar op de koffie en er een klein feestje van maken. Neem meteen maar even een duik in dat kostelijke vocht want zou het niet heerlijk zijn om, terwijl je van je gebakje smult, je in geurende koffie te badderen? schilderen met koffie en aquarelverf. Met beschrijving plus patronen van twee Pop-ups. Wat doet koffie met jou?

op de koffie

21. Kom met lente. En nu eens weer kleur. Zo veel kleur als je maar kunt bedenken. Hoe bonter hoe mooier. Naïeve en klungelige kommetjes tekenen met je favoriete materiaal. Hier voorbeeld met pastelkrijt. Vraag je af: Welke kleur heb ik hier nog nog niet in verwerkt.

kom met lente

Laat het maar weten welke workshop je wilt ontvangen.