webwinkel

AANBIEDING!! Nu de workshop no 1, 2 en 13 voor 5,00 euro per stuk of no 1, 2 en 13 samen voor 10,00 euro. Geef je 06- nummer voor het doorsturen van de filmpjes en je e-mailadres door ( d.kiers@kpnplanet.nl ) en ik stuur je een Tikkie.

NB: Natuurlijk kun i.p.v. in een boek evengoed op losse vellen papier of op doek werken als je dat prettiger vindt.

ART STORYBOOK  Workshops kopen:   6,00 Euro per stuk!                                  

1. Coronavirus. De virussen vorm geven op een speelse en grappige manier. Oliekrijt, ecoline en een rietje. Droedelen met een fineliner. Hoe wil jij je deze bijzondere fase in je leven herinneren?

2 . Alles op zijn kop( je) De hele wereld staat op zijn kop. Mixed media met onderliggend thema thee/ theetante. Tuttig theekopje tekenen. Hoe is jouw ultieme moment voor jezelf?

3. Pluutjes en Solletjes Help!!! Wat kan er wel niet allemaal op mijn dak vallen?!! Ter bescherming het scherm er maar bij opsteken. Collage met mooie papiertjes, acrylverf, en eventueel spelden en scherven.

4. Verwend nest Á la Francis Kylian: Een vogelvrouw met oliepastel en ecoline met tig vogeltjes op haar arm of in haar haar. Met patronen. Heb jij ook wel eens een sprookjeswens?

5. Luchtig Jurkje Á la Ellen Kroeze: opruimen en al je zorgen te luchten hangen. Leren wolken schilderen met acryl. De jurkjes zijn uit lapjes stof geknipt. Met patronen. Wat verdient een frisse blik van jou?

6. Bloemenbruid
Romantiek: met een jurk van keukenrol en toiletpapier gekleurd met pastelkrijt komt ze er mooi op te staan. Een herfstbruid of winterbruid maken is ook een toffe variatie. Waar zou jij van kunnen dromen.

7. If i had a hammer:
Bloemen afdrukken door te hameren tussen twee vellen papier, een bloemenweide maken met o.a. aquarel. Wil je verdwalen in natuurschoon?

8. Buiten de lijntjes
Je vroegere basisschooltijd en herinneringen speels in kaart gebracht met gesso, balpen en stempels en een oude schoolfoto van jezelf. Waar denk jij als eerste aan als je je schooltijd voor ogen houdt?

9. Vreemde Vogels. Spuiten of spatten met willekeurig uitgescheurde stukken krant. Het onverwachtste en het bijzondere zien. Werken met paintmarkers. Wie vind jij bijzonder?

10.  Luilakken. Frottage techniek á la Max Ernst. Maak je droomdekbed. Waskrijt en aquarelverf. Hoe lig jij graag te luilakken?

11. Gebakken peren. Met acrylverf een prachtige kleurenmix toveren op papier en hieruit peren knippen. Versieren met paintmarkers.  Compositie maken, vlak verdelen. Met patronen. Met welke gebakken peren wil je niet blijven zitten?

12.  Aan banden én lintjes. Collage en compositie maken met o.a. tijdschriftfoto’s, bandjes, lintjes en kantjes én een oud sieraad en spiegelglas. Wat springt jou in het oog?

13.  Omarmen. Á la Kawoosh: 2 Gezichten schilderen op eenvoudige Picassoachtige wijze. Deze vormen een oase in een patchwork van patronen. Divers materiaal aquarel en collage. Met patronen. Wie wil jij virtueel omhelzen?

14.  Bosblues of herfstdans. Gedroogd blad, krijt, eventueel gaten in je ondergrond en naaien in papier met een achtergrond van aquarel in blokken. Welke sfeer kies jij, blij of droef?

15. Beren binnen en buiten. In een ommezien met acrylverf en handige tips een prachtige beer creëren. Succes verzekerd. Zie jij wel eens beren op je weg?

16. Bengeltjes. Werken met bladskeletten. Leer hoe je die zelf maakt en transformeert in de liefste (b)engeltjes. Met Blauw en goud en glitters.

17. Winternostalgie. Een nostalgische pagina! Even wegdromen naar de mooie, witte winters met gezelligheid en sneeuw. Het wordt een soort landschap waar van alles in kan gebeuren. Het mogen wonderlijke voorstellingen worden. Techniek Collage, potlood en krijt. Waar valt jouw oog op als je romantische vintage plaatjes zoekt?

18. A new world. Geïnspireerd op de Atlas van de belevingswereld. Met een knipoog naar Bauhaus, Pollock en andere moderne kunst. Je kunt al je wensen hier in kwijt. Lekker spontaan achter je kwast aan en stippelen Laagjes maken met acrylverf . Imagine! Wat wens jij jezelf en anderen toe?

19. Kus. Op afstand kussen? Hoe kunnen we dat verbeelden? Met collage van mooie papiertjes en (olie)pastelkrijt. Met patronen. Hoe zoen as possible?

20. Op de koffie. Gezellig bij elkaar op de koffie en er een klein feestje van maken. Neem meteen maar even een duik in dat kostelijke vocht want zou het niet heerlijk zijn om, terwijl je van je gebakje smult, je in geurende koffie te badderen? schilderen met koffie en aquarelverf. Met beschrijving plus patronen van twee Pop-ups.

21. Kom met lente. En nu eens weer kleur. Zo veel kleur als je maar kunt bedenken. Hoe bonter hoe mooier. Naïeve en klungelige kommetjes tekenen met je favoriete materiaal. Hier voorbeeld met pastelkrijt. Alle kleuren gebruiken!

22. Mijn naam is………… Een prachtige gecombineerde techniek met acryl, pastelkrijt, houtskool en Gesso. Steeds weer laag over laag werken. Zo krijg je snel een mooi schilderachtig effect. Natuurgetrouw of werk je liever met fantasiekleuren?

23. dromenvanger: Een simpele pop up in spiraalvorm versierd met zentangels en echte veertjes. techniek: Tekenen met fineliner en kleurpotlood. Welke dromen wil jij opvangen?

24: Schaapjes tellen: Een ontspannen, simpele workshop met aquarelverf en

24: Schaapjes tellen: Een ontspannen, simpele workshop met aquarelverf en kleurpotlood. Je laten inspireren door toevallige vormen. Dartele schaapjes die al het denken even stop zetten.

25. Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen? Een verrassende techniek met waterverf en zout. Met relief van grote borduursteken met wol. Wat kun je allemaal zoal mee nemen op de fiets?

Laat het maar weten welke workshops je wilt ontvangen.